DJ Mixxmasters is een professioneel boekingskantoor met de beste DJ's en de meest uitgebreide shows.
De wensen van de klant staan bij ons voorop en leveren hoge kwaliteit.

We krijgen regelmatig de vraag wat ons onderscheid van alle andere Allround DJ's. Een terechte vraag vinden wij, want het aanbod van DJ's is groot! DJ Mixxmasters is ontstaan vanuit de liefde en passie voor het DJ vak. Lees hieronder waar wij voor staan.

Waarom DJ Mixxmasters?

  • Unieke shows en DJ’s in uiteenlopende stijlen
  • DJ team met meer dan 8 DJ’s, dus altijd een DJ in jouw stijl beschikbaar
  • Uw wensen staan voorop
  • Betrouwbaar: Wij doen wat we beloven
  • DJ met ruime ervaring en goede mixtechnieken
  • Wij draaien wat jij wilt
  • Ruimte voor eigen muziek inbreng (alle stijlen mogelijk)
  • Flexibel, er is veel mogelijk
  • Top service en reageren razendsnel
  • Gratis openingsdans mix bij elke show (bij een bruiloft)

Onze eigen DJ's en shows

In tegenstelling tot sommige anderen werken wij uitsluitend met ons eigen DJ team. Bij ons wordt dus niet één of andere onbekende DJ uit de regio waar jouw feest wordt gegeven, opgetrommeld. Dus je weet altijd welke DJ je op jouw feest te zien krijgt. Er is dan ook de gelegenheid om samen met de DJ de muziek en/of de avond door te spreken.

Hiermee is de basis van DJ Mixxmasters opgebouwd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht DJ team, waar de standaarden hoog liggen. We willen namelijk alleen het beste van het beste geven aan onze klanten.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk dat je de gelegenheid hebt om jouw feestavond door te nemen wanneer jou dat uitkomt. Als het aan ons ligt zouden wij op elk moment van de dag over muziek en feesten kunnen praten, dus het komt ons altijd uit als je even wilt sparren of brainstormen!

Muziek op verzoek

Er zijn veel DJ’s die alleen draaien wat zij leuk vinden. Dat doen wij niet! Wij draaien wat jij wilt horen en als wij vrij gelaten worden in de muziekkeuze voelen wij perfect aan wat er gedraaid moet worden om de sfeer er goed in te houden. Heb je een lijst met verzoeknummers? Geef deze aan ons door en wij draaien ze op de juiste momenten tijdens het feest!

Het plezier wat wij beleven in het draaien van muziek en daarmee mensen vermaken is voor ons erg groot. Want wat is er mooier dan doen wat je het liefste doet en daar ook nog andere mensen gelukkig mee kan maken!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken