Waarom DJ Mixxmasters?

We krijgen regelmatig de vraag wat ons onderscheid van alle andere Allround DJ's. Een terechte vraag vinden wij, want het aanbod van DJ's is groot! DJ Mixxmasters is ontstaan vanuit de liefde en passie voor het DJ vak. Lees hieronder waar wij voor staan.

Waarom DJ Mixxmasters?

 • Tevredenheidsgarantie en dansgarantie
 • Betrouwbaar: Wij doen wat we beloven
 • DJ met ruime ervaring die ook goed kan mixen
 • Wij draaien wat u wilt
 • Hecht DJ team van meerdere DJ’s, dus altijd een DJ beschikbaar
 • Ruimte voor eigen muziek inbreng (alle stijlen mogelijk)
 • Flexibel, er is veel mogelijk
 • Top service en hoge kwaliteit (goed is bij ons niet goed genoeg)
 • Altijd bereikbaar en reageren razendsnel
 • Gratis openingsdans mix bij elke show (tijdelijk)

Onze eigen DJ's en shows

In tegenstelling tot sommige anderen werken wij uitsluitend met ons eigen DJ team. Bij ons wordt dus niet één of andere onbekende DJ uit de regio waar uw feest wordt gegeven, opgetrommeld. Dus u weet altijd welke DJ u op uw feest te zien krijgt. Er is dan ook de gelegenheid om samen met de DJ de muziek en/of de avond door te spreken.

Hiermee is de basis van DJ Mixxmasters opgebouwd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht DJ team, waar de standaarden hoog liggen. We willen namelijk alleen het beste van het beste geven aan onze klanten.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk dat u de gelegenheid hebt om uw feestavond door te nemen wanneer u dat uitkomt. Als het aan ons ligt zouden wij op elk moment van de dag over muziek en feesten kunnen praten, dus het komt ons altijd uit als u even wilt sparren of brainstormen!

Muziek op verzoek

Er zijn veel DJ’s die alleen draaien wat zij leuk vinden. Dat doen wij niet! Wij draaien wat u wilt horen en als wij vrij gelaten worden in de muziekkeuze voelen wij perfect aan wat er gedraaid moet worden om de sfeer er goed in te houden. Heeft u een lijst met verzoeknummers? Geef deze aan ons door en wij draaien ze op de juiste momenten tijdens het feest!

Het plezier wat wij beleven in het draaien van muziek en daarmee mensen vermaken is voor ons erg groot. Want wat is er mooier dan doen wat je het liefste doet en daar ook nog andere mensen gelukkig mee kan maken!

Hiermee is de basis van DJ Mixxmasters opgebouwd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hecht DJ team, waar de standaarden hoog liggen. We willen namelijk alleen het beste van het beste geven aan onze klanten.

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken