Samen 100 is natuurlijk een goede reden voor een groot feest! En met de nadruk op groot, want dat was het! Het jarige stel had het oog laten vallen op onze Sublime show, omschreven als de droomshow op onze website. Een werkelijk complete show met rook, bellen, lasers, groot sterrendoek van 6 bij 3 meter en nog veel meer. DJ Stefan had de eer om deze show te versterken met zijn DJ skills.

De muziek was heel divers, maar had wel een duidelijke trend: Dansbaar! En dat vinden we bij Mixxmasters natuurlijk geweldig. Naast de nieuwe knallers, kwamen ook House Classics zoals Plastic Dreams van Jay Dee, Mary Go Wild van Grooveyard en Housequake aan bod. Speciaal op verzoek draaide we Chocolate Puma met Step Back. Erg lekker!

Heeft je binnenkort ook wat te vieren?

Gepubliceerd op: 21 juni 2016

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken