Verjaardag dj huren

Verjaardag DJ huren? DJ Mixxmasters is dé verjaardag DJ!

Verjaardag DJ huren voor jouw verjaardagsfeest? Bij DJ Mixxmasters een DJ huren is op zich al een feestje! Waarom? We denken met je mee en beantwoorden jouw vragen razendsnel. Bovendien maken we een offerte die helemaal is afgestemd is op jouw wensen!

Verjaardag DJ huren

Je hebt besloten een DJ te boeken voor je verjaardagsfeest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op een feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een playlist kan, maar je wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en zorgen maken of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Daarom nemen we jou deze zorg graag uit handen.

Muziek die jij wilt

Voorafgaand aan uw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of u wilt juist alleen één bepaald muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat u leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De DJ neemt alle verzoekjes aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Velen soorten muziek

DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40 muziek.
Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Ben je op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op je persoonlijke wensen.

Verjaardag dj huren

Jouw verjaardagsfeest wordt de leukste aller tijden...

Of je nu House, Happy Hardcore, EDM of Urban wilt op je feestje, het kan allemaal!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken