Het bruidspaar van dit bruiloftsfeest had speciaal gevraagd naar een Urban DJ en Dance DJ. Als er iemand is die als de beste Urban kan draaien is het Bryan Vano wel. Vanaf het moment dat de openingsdans werd gedraaid werd er al volop gedanst. Met de heerlijke Urban beats kon eigenlijk niemand stil blijven staan.

We kregen al snel veel complimenten over onze muziekkeuze en onze strakke mixtechniek. De beheerder van Fort Jutphaas was aangenaam verrast toen hij ons hoorde draaien. 'De meeste bruiloft DJ's die hier komen zijn doorsnee DJ's en lang niet zo technisch als dat jullie zijn'. Aldus de beheerder van Fort Jutphaas.

Lees hier onze review via Gigstarter.

Wijnfort Jutphaas is een mooie locatie voor een gezelschap tot ongeveer 100 personen. De ruimte werd dan ook goed opgevuld met de aanwezig gasten. Dit keer brachten wij alleen onze DJ gear mee en hebben dat aangesloten op de reeds aanwezige geluidsinstallatie. Ook de lichtinstallatie was al van te voren geregeld door het bruidspaar.

Ook op zoek naar een goede Urban DJ of Dance DJ? Vraag dan vrijblijvend een Offerte aan.

Gepubliceerd op: 24 juni 2017

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken