Op 8 april vond het schoolfeest gala plaats op het Griftland college in Soest. DJ Mixxmasters kreeg de eer om deze editie muzikaal in te vullen. Voor dit feest hebben wij de XXL show neergezet met daarbovenop nog wat extra vermogen om deze 400 leerlingen een geweldig gala te laten beleven. De XXL show is standaard uitgerust met veel LED verlichting en effecten zoals een 6 meter lang sterrendoek, 6 LED pilaren en een verlichte DJ booth.

Het DJ duo Thijs & Jesper hebben het dak eraf gedraaid en knaller na knaller eruit gegooid. Wanneer je dacht dat dit het was, deed dit gouden duo er nog even een schepje bovenop!

En wat een dankbaar en energiek publiek! Vanaf de start van het feest tot aan het uiterste einde heeft iedereen maximaal gefeest. Je kon wel zien dat iedereen weer zin had om helemaal los te gaan. Ook voor ons was dit een erg geslaagd feest en we komen graag de volgende editie terug!

 

 

Een indruk van het feest (Video aftermovie volgt later!):

 

Gepubliceerd op: 13 april 2022

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken