Schoolfeest DJ? Mixxmasters zorgt voor een geslaagd feest!

Een schoolfeest DJ huren is bij ons op zich al een feestje! We denken met je mee en beantwoorden jouw vragen razendsnel. Bovendien maken we een offerte die helemaal is afgestemd is op jouw wensen!

Schoolfeest DJ huren?

DJ Mixxmasters werkt geregeld samen met scholen zoals het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Maar ook met hoge scholen zoals de Haagse Hogeschool.

Wij voelen precies aan welke muziek geschikt is voor een bepaalde gelegenheid en sfeer. Verder onderscheiden wij ons van andere Allround DJ’s in onze mixtechnieken. We vinden het belangrijk strakke mixen en overgangen te maken en de kwaliteit hoog te houden.

Muziek en show

Door onze ruime ervaring weten we precies welke muziek aanslaat. Verzoekjes vooraf of tijdens het feest zijn zeer welkom, wij draaien wat jullie willen! DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment aan muziek. We zijn op de hoogte van alle nieuwe tracks in verschillende soorten genres.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je hebt een feest om nooit te vergeten!

Wij draaien overal

Is jullie schoolfeest in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in studentenfeesten, examengala’s, examenfeesten en natuurlijk schoolfeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters ben je aan het juiste adres voor hoge kwaliteit DJ’s en apparatuur.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met schoolfeesten, examengala’s en afstudeerfeesten zowel in Nederland als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië.

Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Dus ben je op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op jouw persoonlijke wensen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

Schoofeest dj

Schoolfeest met DJ Mixxmasters?

Jullie schoolfeest wordt de beste aller tijden!

Klanten beoordelingen

★★★★★
★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel boekingskantoor met twee vestigingen: Den Haag en Deventer / Apeldoorn. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken