Een Saxofonist DJ huren maakt jouw event nog specialer. De combinatie van een DJ huren met saxofonist is echt waanzinnig! Terwijl DJ Mixxmasters zorgt voor de juiste muziek, geeft de saxofoon net dat beetje extra waardoor jouw feest een exclusief karakter krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij reageren razendsnel!

Luister hier naar een fragment!Saxofonist DJ huren?

Wat maakt de combinatie van een DJ en saxofonist nou zo speciaal? Dansmuziek zoals deephouse, elektrohouse, maar ook latin, disco en salsa heeft een bepaalde structuur, waarin op meerdere momenten in het muziekstuk ruimte is voor improvisatie. Bijvoorbeeld een stuk waarin alleen de baspartijen en percussie te horen zijn. Op dit soort momenten kan een saxofoon een toegevoegde waarde zijn waarbij de saxofonist zijn of haar creativiteit helemaal kan laten gaan. En wanneer je bij DJ Mixxmasters een professionele saxofonist met DJ huurt weten ze op precies de juiste momenten de saxofoon geluiden te combineren met het nummer dat de DJ draait. Dit geeft een WOW-effect aan jouw event!

Waarom DJ Mixxmasters?

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke avond / nacht beleven. DJ huren met een superbreed assortiment muziek? Daar zorgt DJ Mixxmasters voor! Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen je graag jouw feest van begin tot eind knallend te maken! Hieronder kunt de ervaringen lezen van mensen die je voor gingen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Saxofonist DJ huren

De combinatie van een DJ huren met saxofonist is echt waanzinnig!

Terwijl DJ Mixxmasters zorgt voor de juiste muziek, geeft de saxofoon net dat beetje extra waardoor jouw feest een exclusief karakter krijgt.

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken