Maak kennis met ons DJ Team! DJ Mixxmasters heeft een team van DJ's in uiteenlopende stijlen. Daardoor ben je altijd verzekerd van een DJ en die ook nog bij jou past.
Maak hieronder kennis met onze DJ's die jouw avond onvergetelijk maken. Als team hebben we een gezamenlijke missie:

Mensen vermaken met muziek, terwijl wij onze passie voor het DJ vak overbrengen!

Stefan

Stefan

Allround & EDM

Offerte aanvragen

Stefan heeft altijd al een ongekende interesse voor muziek en DJ-ing gehad. In 2014 heeft hij DJ Mixxmasters in het leven geroepen met als doel om mensen een geweldige tijd te geven met muziek. Dit doet hij samen met een team van ruim 10 getalenteerde DJ's!

Dick

Allround

Offerte aanvragen

Dick is een ervaren Allround DJ, voelt de sfeer goed aan speelt daar perfect op in. Hij zorgt voor de juiste platen op het juiste moment. Daarnaast is hij een echte entertainer tijdens het draaien. Gegarandeerd feest met Dick achter de draaitafels!

Dewi Divine

Tech-House, Deephouse, Allround

Offerte aanvragen

Ze begon haar carrière met het draaien van vinyl en maakt inmiddels haar eigen producties. Na Amsterdam te hebben veroverd, heeft ze de boel op z'n kop gezet op de meest mooie plaatsen zoals Ibiza, Zuid-Korea en Las Vegas!

Willem

Allround

Offerte aanvragen

Willem is een representatieve en zeer ervaren All-round-DJ. Inmiddels al meer dan 200 bruiloftsfeesten, verjaardagen, sweet-16’s, bedrijfborrels e.a. gedraaid en staat in de startblokken om ook jouw feest tot een succes te brengen!

Timotek

Allround & Dance

Offerte aanvragen

Timotek zit al meer dan 6 jaar in het vak. Professionaliteit en entertainment staat dan ook voorop bij deze muzikaal getalenteerde jongens. Timotek is ook niet verlegen om de microfoon te pakken, ze staan namelijk bekend om het hoge entertainment gehalte en het publiek gegarandeerd op te zwepen.

Funky Arnie

Allround, Hip-Hop, R'nB, Dancehall

Offerte aanvragen

Funky Arnie heeft een voorliefde voor soul, funk, latin en classics. En is daarnaast ook een echte allrounder. Naast een geweldige DJ is hij ook een steengoede MC en pakt hij tijdens zijn optreden regelmatig de microfoon.

No Imagination

House, Urban, Allround

Offerte aanvragen

Deze twee dj’s uit Rotterdam hebben hun debuut gemaakt in Ibiza. De muziekstijl van No Imagination is te vergelijken met muziek zoals Martin Garrix, Hardwell, David Guetta met goeie remixes. Ook draaien zij r&b/hiphop, en spelen ze altijd goed in op het publiek wat ze voor zich hebben.

Bryan Vano

Latin, Urban & Allround

Offerte aanvragen

Bryan Vano (a.k.a. Briano Il Vanneau) draait de lekkerste Latinhouse beats en is resident DJ van Club Sweet (bottles & beats). Een van zijn tracks is recent door Bongo Tone Records uitgebracht. Op Beatport is het nummer Jamboo terug te vinden. Op zijn Soundcloudprofiel al zijn tracks beluisteren.

Marijn

Allround, Urban, Freestyle

Offerte aanvragen

Marijn Diepens a.k.a. Emdy heeft inmiddels met verschillende artiesten opgetreden zoals Mr Polska, The Partysquad, The Flexican, Eva Simons, D-Rashid en velen meer. Naast draaien doet Emdy ook aan het produceren van muziek.

DJ Remy Star

House (clubhouse, techhouse, deephouse etc)

Offerte aanvragen

Remy is vanaf jongs af aan al te vinden in de muziekwereld. Ze draait op verschillende feesten en radio's. Vinyl is bij haar zeker nog niet verdwenen. Ook maakt ze haar eigen producties. Deze zijn te vinden op de bekende verkoopsites en streams. Al haar tracks en mixen zijn terug te luisteren op Soundcloud en Mixcloud.

Maryn

House en melodieën

Offerte aanvragen

Hij heeft gedraaid op de eerste editie van The Flying Dutch Amsterdam op de Nieuwe Helden Stage, met op het hoofdpodium Armin van Buuren en Hardwell, en sindsdien Maryn staat onder contract bij To The Point management. Naast de grote gigs die hij gedaan heeft is hij ook actief als producer en heeft platen gereleased op onder andere Armada Music.

Euphoriq

Hardstyle

Offerte aanvragen

'Hardstyle zit in je bloed' zeggen we in het Hardstyle wereldje. Daar kan ook Euphoriq zich bij aansluiten. Hij draait de Hardstyle classics tot aan de hedendaagse melodische hardere stijlen. Een hardstyle feest organiseren? Zorg dat Euphoriq erbij is!

Felipe Noise

Deephouse & Elektro

Offerte aanvragen

Felipe Noise is erg sterk in het uitkiezen van de juiste platen op het juiste moment. Hij heeft het vermogen om het publiek mee te nemen op een muzikale reis van Elektro & Deephouse. Felipe Noise is regelmatig te vinden op het Pop podium in Bibelot en de Boulevard of Dance.

Erik

Allround, Reggaeton, Urban, Hiphop

Offerte aanvragen

Van jongs af aan luisterde Erik al naar dj sets en hij kreeg een bepaald gevoel die hij graag ook wil overbrengen aan zijn publiek. Hij weet precies wat de mensen waarvoor hij draait willen horen en maakt met zijn muziekkeuze een verrassende mix van allerlei verschillende stijlen. Zolang er op gedanst kan worden draait Erik het!

DJ huren in een specifiek genre?

Naast het Allround genre, hebben onze DJ's ieder een specialisme. In het Allround genre valt bijvoorbeeld ook 60's/70's/80's en 90's. Hieronder zitten natuurlijk een heleboel sub-genres. Laat ons weten wat je wilt horen op jouw feest en wij zorgen voor de perfecte match!

Klanten beoordelingen

★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 38 beoordelingen bij Feedback Company

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Losse DJ prijzen

De onderstaande prijsindicaties (Exclusief BTW) zijn gebaseerd op een set van 3 uur. Een complete show nodig? Bekijk onze shows!

Losse DJ

v.a. 350,-

Is de locatie reeds voorzien van een geluidsset en DJ gear?
Dan hoeft u alleen de DJ zelf te Offerte aanvragen.
Reiskosten t/m 20 km vanaf Den Haag inbegrepen.

Offerte aanvragen
Losse DJ incl. DJ Gear

v.a. 450,-

Is alles aanwezig, maar ontbreekt de DJ gear?
Onze DJ's nemen dan graag hun eigen gear mee.
Reiskosten t/m 20 km vanaf Den Haag inbegrepen.

Offerte aanvragen

Video impressie

Waar wij voor werken