DJ Dewi Divine is de nieuwe aanwinst van het Mixxmasters DJ Team. Deze stijlvolle vrouwelijke DJ is opgegroeid met muziek en wist al op vroege leeftijd dat ze DJ wilde gaan worden. Begonnen met het draaien van Vinyl en heeft daarna haar techniek verder ontwikkeld in verschillende soorten muziekstijlen. Daarnaast produceert ze inmiddels haar eigen tracks zoals 'With You'.

Na de Escape in Amsterdam, reist ze de hele wereld over en heeft al op de mooiste plekjes haar skills mogen vertonen. Wat dacht je van Ibiza, Aruba, Curaçao, Zuid-Korea en Las Vegas!

Wil je Miss Divine graag op jouw feest? Neem dat contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vrouwlijke DJ op jouw event?

Met een vrouw achter de draaitafels combineert je muzikale diversiteit met de charme van een vrouwelijke DJ. Er zijn een handje vol vrouwelijke DJ's in Nederland die goed kunnen draaien en er stijlvol uitzien. DJ Mixxmasters heeft nu één van deze kanjers in het DJ team mogen verwelkomen. Organiseert je binnenkort een event die een stijlvol en elegant karakter moet hebben, dan is het zeker aan te raden om onze vrouwelijke DJ op jouw event uit te nodigen!

Dewi Divine - With you

Gepubliceerd op: 12 februari 2017

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken