Een zomers feest zoals een Caribbean Night of een Latin Party in gedachte? DJ Mixxmasters heeft de beste Latin voor jojouw feest. Vanwege de ervaring met draaien in de Caribbean hebben wij een heel bijzondere collectie aan Latin muziek opgebouwd. Niet alleen de Reggaeton en Moombahton, maar ook stijlen zoals Dancehall, Batchata, Merengue en Salsa.

Latin Party DJ

Onze liefde voor muziek komt voor een groot deel voort uit zomerse dansmuziek. Bij een lekkere temperatuur helpen zomerse geluiden nog even extra mee om een heerlijke sfeer te krijgen.

Ruime ervaring

Wij weten wat jullie willen horen en spelen daar perfect op in. Een aantal plekken waar wij een Latin Party hebben gedraaid: De Haagse Hogeschool, Fellini Rotterdam, La Fiësta Aruba en op diverse festivals en en café’s over de hele wereld.

Muziek op verzoek

Zijn er tracks die je graag wilt horen op het feest? Helemaal goed! Wij geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist en mixen dat met onze muziek en mixskills. Dit geeft ongetwijfeld een geweldige ervaring voor je en jouw gasten.

 

Volledige service

Naast het verzorgen van de muziek, staan wij ook klaar om eventueel een geluidsset en/of lichtset neer te zetten. Wij kunnen dus het complete pakket aanbieden en je volledig de zorg uit handen nemen, zodat je zelf mee kan feesten of doen waar je op dat moment zin in hebt…

Het is aan jou welke stijl je graag wilt horen op jouw Latin Party. Hou je een tuinfeest, strandtent feest, strandfeest of een ander zomers feest? Laat het ons weten en we reageren snel met een offerte op maat!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Latin Party

Zin om los te gaan om latin beats?

De muziek invloeden uit de warme oorden brengen wij naar jojouw feest!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken