Kwaliteit

Wat is kwaliteit?

Kwaliteit is een ruim begrip, maar als we het in muziek en DJ termen houden kunnen we kwaliteit beoordelen aan de hand van de verwachting van de gebruiker, in dit geval u als klant. Bijvoorbeeld de verwachting van de DJ, apparatuur, geluidskwaliteit, communicatie en service. Bij DJ Mixxmasters hebben we onze verwachtingen van een goed georganiseerd feest (en alles wat daarbij hoort) altijd erg hoog liggen. Wij zijn perfectionistisch op alle fronten en ontzorgen u volledig bij het organiseren van uw feest.

Wij gaan alleen voor het beste van het beste op uw feest.

Kwaliteit van het geluid

Geluidskwaliteit is iets wat de meeste mensen niet merken tijdens een feest. Uiteraard gaan wij ook weleens naar feesten die wij niet hebben georganiseerd en wat we regelmatig opmerken is dat de geluidskwaliteit van de muziek niet op niveau is.

Wanneer een DJ bijvoorbeeld een track afspeelt die in lage kwaliteit is opgenomen of geëxporteerd, zullen de meeste mensen in de feestende menigte daar weinig van merken. Maar wanneer je dezelfde track afspeelt in goede kwaliteit en je vergelijkt deze met elkaar, zul je wel degelijk het verschil kunnen horen. De muzikale mensen onder ons zullen een lage geluidskwaliteit opmerken en dit als irritant ervaren. Op een feest willen we het zoveel mogelijk mensen naar hun zin maken en de kwaliteit van het geluid speelt daar volgens ons een leidende rol in.

DJ Gear

De kwaliteit van het geluid is niet alleen afhankelijk van de bron (de muziek zelf). De spullen die de DJ gebruikt om muziek af te spelen is minstens zo belangrijk. Kwalitatieve spullen tilt het feest naar een hoger niveau, ook al is dat voor de meeste mensen niet direct merkbaar.

Onze DJ’s gebruiken uitsluitend de aparatuur van Pioneer voor uw feest. Waarom? Pioneer DJ is de ‘Industry Standard’ als het gaat om professionele DJ apparatuur. Niet alleen de geluidskwaliteit van de producten van Pioneer is goed, maar ook het gebruikersgemak voor DJ’s staat hoog aangeschreven. Wanneer er op de feestlocatie reeds DJ aparatuur aanwezig is, staat er 9 van de 10 keer een Pioneer DJ set. De DJ is dan direct vertrouwd met de apparatuur wanneer hij op uw feest gaat optreden waardoor we de gewenste kwaliteit ook in dit opzicht kunnen leveren.

Speakers

De geluidsinstallatie die wij op uw feest neerzetten is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal personen. Voor iedere gelegenheid zorgen wij voor de meest geschikte geluidsset zodat er nooit tekort is aan vermogen en het geluid kwalitatief goed blijft. Voor de kleinere feestjes gebruiken wij de DAP Clubmate en voor de grotere feesten zetten we de geweldig mooie speakers neer van Electro Voice (EV).

Goede geluidskwaliteit en professionele apparatuur vinden wij dus erg belangrijk. Wij nemen geen genoegen met goedkope DJ controllers en MP3-tjes op 128kbps. De muziekliefhebbers onder ons zullen dit ongetwijfeld merken, bovendien horen wij zelf ook veel liever goede kwaliteit muziek wat fijn is om naar te luisteren.

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken