Het jaar feestelijk afsluiten met een goede DJ? Samen met je collega's proosten op de resultaten van het afgelopen jaar en vooruit kijken op het nieuwe? Het kerstfeest vier je maar één keer per jaar en daarom willen jullie natuurlijk de beste en leukste Kersfeest DJ inhuren. Bij ons krijg je service en kwaliteit op hoog niveau, want jullie feest moet perfect geregeld zijn, dus ook de DJ op jullie Kerstfeest. We gaan alleen voor het beste van het beste!

Jullie kerstfeest, jullie stijl

Het kan natuurlijk zijn dat jullie geen groot feest geven maar een gezellige kerstborrel. Of jullie hebben een kerstdiner en daarna mag de dansvloer vollopen. Wij voelen de sfeer van het feest goed aan en passen de muziek hier op aan. De DJ blijft zelf op de achtergrond maar zorgt wel dat de muziek en alles daarom heen goed geregeld is. Zo krijgen jullie een onvergetelijk kerstfeest, zonder zorgen.

Kerstfeest De Haagse Hogeschool

Bekijk hier een videoverslag van het Kerstfeest van de Haagse Hogeschool van een vorige editie.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken