Het kerstgala van de Haagse Hogeschool - faculteit gezondheid, voeding en sport - werd dit jaar gehouden in de sportzaal op de locatie Laan van Poot in Den Haag. Ondanks de grote ruimte heeft het evenementenbureau in samenwerking met DJ Mixxmasters een erg gezellige sfeer gecreëerd.
Voordat het feest los barstte, voorzag de catering het publiek van een heerlijke bodem met een erg lekker nagerecht: Warme wafels met kersen en slagroom!

Tijdens het eten verzorgde DJ Mixxmasters passende achtergrondmuziek waardoor de stemming er al snel in kwam en de eerste mensen de dansvloer op gingen. De directie vond dat we niet langer hoefden te wachten om het feest te beginnen en werd knallend geopend met een sneeuwkanon! Vanaf dat moment ging het goed los in de sporthal van de Laan van Poot!

Er waren in ieder geval geen momenten te spotten waarbij er niet werd gedanst. Wederom een geslaagd kerstfeest en op naar het volgende bedrijfsfeest wat waarschijnlijk het zomeruitje wordt ergens dicht aan zee van de Haagse kust...

Short Aftermovie

Gepubliceerd op: 23 december 2016

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Klanten beoordelingen

★★★★★
★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel boekingskantoor met twee vestigingen: Den Haag en Deventer / Apeldoorn. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken