Hardstyle DJ boeken

Een Hardstyle DJ ervaren zoals op Defqon.1 of Qlimax? Wij geven je het gevoel dat je op een echt dance festival staat, waar je helemaal los kunt gaan. Wij brengen onze liefde voor Hardstyle graag over tijdens jouw feest. Wij draaien wat je leuk vinden en we stemmen het feest af op jouw wensen.

Hardstyle DJ boeken

Op zoek naar een goede Hardstyle DJ met goede mix skills? Dan zit je goed want DJ Mixxmasters is een echte Hardstyle DJ! Wij hebben ruime ervaring op zowel festivals als in clubs. Xplode festival, Attraction festival, Boulevard of Dance en diverse clubs in Rotterdam en Den Haag zijn al eerder op z’n kop gezet!

Luister hier naar Hardstyle mixen van DJ Euphoriq!

Een echte Hardstyle DJ

Geen zin in DJ’s die alleen maar de suffe commerciële en traditionele nummers draaien op jouw feest? Zoek dan niet verder, wij draaien zowel de hedendaagse Hardstyle als de klassiekers van Technoboy, The Prophet en Headhunterz!

Steeds vaker krijgen we het verzoek om Hardstyle, Freestyle of EDM te draaien. En dat is terecht… Wie wil er nou niet losgaan op 150 BPM of hoger!

 

Jouw muziek

Een avond gevuld met Hardstyle klassiekers of juist een gevarieerde avond waarbij zowel de nieuwe als de klassieke Hardstyle tracks voorbij komen? En wellicht de avond afsluiten met Freestyle en Hardcore? Wij zijn er voor je om je wensen in vervulling te brengen.

Je levert bij ons jouw muziekvoorkeur in en wij zorgen voor een perfecte platenkeuze, eventueel gemixt met jouw eigen muziek!

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met hardstyle feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft is een ster in Hardstyle. Van de echte Hardstyle klassiekers tot de hedendaagse Hardstyle.

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien je naast een goede Hardstyle DJ ook apparatuur nodig heeft voor het feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen u graag uw feest van begin tot eind knallend te maken!

Hardstyle DJ boeken

Hardstlyle, Oldskool, Raw of Hardcore?

Wij draaien wat jij leuk vind!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken