Hardcore DJ huren

Op zoek naar een goede Hardcore DJ met goede mix skills? Dan zit je goed want DJ Mixxmasters is een echte Hardcore DJ! We stemmen het feest helemaal af op jouw wensen en maken er een knalfeest van!

Hardcore DJ boeken

Op zoek naar een goede, maar voordelige Hardcore DJ? Wij zijn opgegroeid met Hardcore en brengen onze liefde voor hardcore graag over tijdens jouw feest.
Wij hebben ruime ervaring op zowel festivals als in clubs. Xplode festival, Attraction festival, Boulevard of Dance en diverse clubs in Rotterdam en Den Haag zijn al eerder op z’n kop gezet!

Een echte Hardcore DJ

Geen zin in DJ’s die alleen maar de suffe commerciële en traditionele nummers draaien op jouw feest? Zoek dan niet verder, wij draaien zowel de hedendaagse Hardcore als de klassiekers van Promo, The Prophet, Chosen Few en Charly Lownoise & Mental Theo!

Steeds vaker krijgen we het verzoek om Hardcore of Hardstyle te draaien. En dat is terecht… Wie wil er nou niet losgaan op 150 BPM of hoger!

 

Jouw muziek

Een avond gevuld met Hardcore klassiekers of juist een gevarieerde avond waarbij zowel de nieuwe als de klassieke Hardcore tracks voorbij komen? En wellicht de avond afsluiten met Speedcore en terror? Wij zijn er voor je om je wensen in vervulling te brengen.

Je levert bij ons jouw muziekvoorkeur in en wij zorgen voor een perfecte platenkeuze, eventueel gemixt met jouw eigen muziek!

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met hardcore feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft is een ster in Hardcore. Van de echte Hardcore klassiekers tot de hedendaagse Hardcore.

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen jullie ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien je naast een goede Hardcore DJ ook apparatuur nodig heeft voor het feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen u graag uw feest van begin tot eind knallend te maken!

Hardcore DJ huren

Hardcore, Oldskool of Hardstyle?

Wij draaien wat jij leuk vind!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken