Bedrijfsfeest DJ

Wij zorgen voor de ideale muziek en de mooiste herinneringen met je collega's. Hoge kwaliteit, snelle communicatie en top service!

Allround DJ

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte DJ voor jouw feest. Zoek je een 90's, Latin, Urban of Dance DJ? Wij staan voor je klaar!

Bruiloft DJ

Bij DJ Mixxmasters krijg je alleen het beste van het beste. Op deze belangrijke dag in jullie leven moet het allemaal perfect geregeld zijn en wij zorgen daarvoor.

Goedkope DJ huren bij DJ Mixxmasters

Wil je niet teveel geld uitgeven, maar wel de beste en leukste DJ voor jouw feest? Dan zit je goed bij DJ Mixxmasters! Wij garanderen een top feest met de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

Ruime ervaring

Bij DJ Mixxmasters ben jeaan het juiste adres voor hoge kwaliteit en de leukste feesten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië.

Luister hier naar Hardstyle mixen van DJ Mixxmasters!

Wij draaien overal

Is je feest in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem, wij draaien overal en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek.
Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten.

Muziek op verzoek

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je hebt een feest om nooit te vergeten!

Professioneel

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.
Ben je nog op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op je persoonlijke wensen.

Tot snel op jouw feest!

Goedkope DJ huren

Goedkope DJ huren? Geen zorgen!

Wij zorgen voor de muziek en alles wat daar bij komt kijken!

Video impressie

Waar wij voor werken