Ik zoek bedrijfsfeest DJ

Wij zorgen voor de ideale muziek en de mooiste herinneringen met uw collega's. Hoge kwaliteit, snelle communicatie en top service!

Ik zoek een DJ

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte DJ voor uw evenement. Een schoolfeest, 90's party of een verjaardag misschien? Wij staan voor u klaar!

Ik zoek een Bruiloft DJ

Bij DJ Mixxmasters krijg je alleen het beste van het beste. Op deze belangrijke dag in jullie leven moet het allemaal perfect geregeld zijn en wij zorgen daarvoor.

Goedkope DJ huren bij DJ Mixxmasters

Wilt u niet teveel geld uitgeven, maar wel de beste en leukste DJ voor uw feest? Dan zit u goed bij DJ Mixxmasters! Wij garanderen een top feest met de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Ruime ervaring

  Bij DJ Mixxmasters bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit en de leukste feesten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië.

  Luister hier naar Hardstyle mixen van DJ Mixxmasters!

  Wij draaien overal

  Is je feest in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem, wij draaien overal en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek.
  Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten.

  Muziek op verzoek

  Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je hebt een feest om nooit te vergeten!

  Professioneel

  Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

  Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.
  Ben je nog op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op je persoonlijke wensen.

  Tot snel op jouw feest!

  Goedkope DJ huren

  Goedkope DJ huren? Geen zorgen!

  Wij zorgen voor de muziek en alles wat daar bij komt kijken!

  Klanten beoordelingen

   ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

   100% van onze klanten beveelt ons aan!

   Ervaringen van klanten

   Swipe

   Video impressie

   Waar wij voor werken