Examen DJ

Examen DJ huren? DJ Mixxmasters is dé examen DJ!

Ben jij of ken je iemand die binnenkort geslaagd is? Super, want wij verzorgen de mooiste examenfeesten en gala's en zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld, helemaal volgens jouw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Wij reageren snel!

Examen DJ Mixxmasters

Tijdens de examenperiode doen we veel examenfeesten en examengala’s. Van klein tot groot! Daarnaast werken wij geregeld samen met scholen zoals het Sint-Maartenscollege in Voorburg. Maar ook met hoge scholen zoals de Haagse Hogeschool. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen alle feestgangers gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.

Wij draaien overal

Is jullie examenfeest in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in studentenfeesten, schoolfeesten en natuurlijk examengala’s en examenfeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters ben je aan het juiste adres voor hoge kwaliteit.

Bij ons ben je aan juiste adres voor de leukste feesten. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië.

Muziek en show

Door onze ruime ervaring weten we precies welke muziek aanslaat. Verzoekjes vooraf of tijdens het feest zijn zeer welkom, wij draaien wat jullie willen! DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment aan muziek. We zijn op de hoogte van alle nieuwe tracks in verschillende soorten genres.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je hebt een feest om nooit te vergeten!

 

Ben je op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op jouw persoonlijke wensen.

Jullie examenfeest wordt de beste aller tijden!

Examen DJ

Wij zorgen voor de mooiste herinneringen...

Een examenfeest om nooit te vergeten!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken