Ervaren DJ

Wanneer u DJ Mixxmasters boekt bent u verzekerd van een ervaren Dj. Afhankelijk van de gelegenheid en het aantal draaiuren wordt er gekeken of er wellicht twee DJ's op uw feest komen draaien. U betaald daar niets extra's voor, dat hoort bij onze service. Wij vinden het belangrijk dat uw feest of event een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Ervaren DJ

Ervaren DJ huren?

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zorgen wij voor een onvergetelijke tijd. Interactie en feeling met uw publiek is bij DJ Mixxmasters slechts de standaard. Zodat we het voor zoveel mogelijk naar hun zin kunnen maken.

DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek / top 40 en hebben ruim 15 jaar ervaring met feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze eigen expertise en u heeft een feest waar u tevreden op terug kan kijken.

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. DJ Mixxmasters draait ook 90's feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

Is uw event in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala's, verjaardagen en housefeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een ervaren DJ? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.

Tot snel op uw feest!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken