Wanneer jeDJ Mixxmasters boekt ben jeverzekerd van een ervaren Dj. Afhankelijk van de gelegenheid en het aantal draaiuren wordt er gekeken of er wellicht twee DJ's op jouw feest komen draaien. je betaald daar niets extra's voor, dat hoort bij onze service. Wij vinden het belangrijk dat jouw feest of event een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Ervaren DJ

Ervaren DJ huren?

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zorgen wij voor een onvergetelijke tijd. Interactie en feeling met jouw publiek is bij DJ Mixxmasters slechts de standaard. Zodat we het voor zoveel mogelijk naar hun zin kunnen maken.

DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek / top 40 en hebben ruim 15 jaar ervaring met feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze eigen expertise en je heeft een feest waar je tevreden op terug kan kijken.

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. DJ Mixxmasters draait ook 90's feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

Is jouw event in het noorden, oosten of zuiden van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala's, verjaardagen en housefeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters ben jeaan het juiste adres voor hoge kwaliteit.

ben jeop zoek naar een ervaren DJ? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Tot snel op jouw feest!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken