EDM Bruiloft DJ

Gepubliceerd op: 3 september 2016

DJ Mixxmasters heeft gisteren weer een tevreden bruidspaar een top avond bezorgd. Het jonge stel wilde graag een bruiloft DJ die EDM zou draaien op hun feestavond. Wij waren erg blij dat zij ons hiervoor hebben benaderd. Want dat draaien we namelijk erg graag en zijn daar goed in. Wat is dan precies EDM? EDM staat voor Electronic Dance Music. Nu is dat een vrij brede term. Maar om een paar voorbeelden te noemen: Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, W&W en Ummet Ozcan.

De avond werd op de juiste manier opgebouwd en werd knallend afgesloten met Hardstyle en Happy Hardcore. Het dak ging er af bij de Pastry Club in Eindhoven! Door het industriële karakter van de locatie, was het sfeertje helemaal compleet. Bekijk het filmpje hieronder!
Binnenkort meer beeldmateriaal van deze EDM bruiloft!

Dance EDM Bruiloft DJ?

Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die je bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt zijn publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek.

Wil jij ook een EDM bruiloft DJ op jojouw feestavond? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Aftermovie

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken