DJ Mixxmasters heeft gisteren weer een tevreden bruidspaar een top avond bezorgd. Het jonge stel wilde graag een bruiloft DJ die EDM zou draaien op hun feestavond. Wij waren erg blij dat zij ons hiervoor hebben benaderd. Want dat draaien we namelijk erg graag en zijn daar goed in. Wat is dan precies EDM? EDM staat voor Electronic Dance Music. Nu is dat een vrij brede term. Maar om een paar voorbeelden te noemen: Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, W&W en Ummet Ozcan.

De avond werd op de juiste manier opgebouwd en werd knallend afgesloten met Hardstyle en Happy Hardcore. Het dak ging er af bij de Pastry Club in Eindhoven! Door het industriële karakter van de locatie, was het sfeertje helemaal compleet. Bekijk het filmpje hieronder!
Binnenkort meer beeldmateriaal van deze EDM bruiloft!

Dance EDM Bruiloft DJ?

Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die je bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt zijn publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek.

Wil jij ook een EDM bruiloft DJ op jojouw feestavond? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Aftermovie

Gepubliceerd op: 3 september 2016

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken