Sharon en Ron wilde geen standaard bruiloftsfeest DJ, maar een speciale EDM bruiloft DJ waarbij menig festivalliefhebber het gevoel zou krijgen van een kleinschalig en intiem festival. Hun zoektocht naar de juiste DJ voor hun bruiloft bracht ze bij DJ Mixxmasters. En daar hebben ze geen spijt van gehad, want het bruidspaar en de gasten hebben zichtbaar genoten van deze avond.

De openingsdans bevatte het nummer Chakra van W&W x Vini Vici. Als zo'n track in een openingsdans zit dan weet je al wel waar het feest naar toe gaat qua muziekstijl. Juist.. EDM! Naast EDM werd er ook wat lekkere trance gedraaid en afgewisseld met Allround om het zoveel mogelijk gasten naar hun zin te maken. Maar je merkte goed dat het merendeel festivalgangers waren en dat zijn van nature mensen die van muziek en dansen houden. Wij hebben daarom zelf ook erg genoten van dit bruiloftsfeest.

Voor dit feest hebben we onze meest luxe show neergezet, zodat we naast de festivalmuziek ook met licht en effecten een festivalbeleving konden maken. Rookmachine, RGB Laser, Movingheads, LED lichtbrug en een bellenmachine.

Het bruiloftsfeest werd gegeven in Het Hazelhof te Rijsbergen. Dit is een prachtige locatie voor dit soort gelegenheden. Het ligt helemaal afgelegen in de mooie omliggende natuur en het ziet er allemaal erg verzorgd en schoon uit.

Beoordeling volgens het bruidspaar:

  • ★★★★
Geweldig!!!

Lees de volledige beoordeling van het bruidspaar hier!

Lees de Facebook post hier!

Video!

https://youtu.be/_dtU5FOHNPA

Gepubliceerd op: 17 juni 2018

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken