DJ Workshop Den Haag Rotterdam

Nederlandse DJ's zijn goed vertegenwoordigd in de dance scene. Je kunt gerust zeggen dat 'wij' tot de grootste van de wereld behoren. In de top van alle DJ's is zeker 50% van eigen bodem en daar daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil jij meemaken hoe het voelt om volledige controle te hebben over de muziek die je draait? Of wil je wellicht verder dan dat en de dance scene in Nederland (en daar buiten) veroveren? Helemaal super, want wij leren je graag hoe je een strakke mix maakt en wat je in je mars moet hebben om door te breken.

DJ Workshop voor iedereen

Tijdens de cursus is er ruime gelegenheid voor vragen en leren we je graag de fijne kneepjes van het vak.

Kun je al mixen, maar vindt je zelf dat het beter kan? Wij leren jou hoe je het mixen kan combineren met effecten die je mix nog interessanter maken. Live mashups maken? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze DJ’s hebben veel ervaring en delen graag hun kennis met jou of Nederland nog beter op de kaart te zetten!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken