DJ studentenfeest huren en samen met je medestudenten genieten van het studentenfeest en geen zorgen hebben over de muziek en alles wat er bij komt kijken? Dan zit je goed bij DJ Mixxmasters! Wij ontzorgen je volledig tijdens, maar ook naar aanloop van het feest. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren razendsnel!

DJ studentenfeest huren

Wij onderscheiden ons van andere Allround DJ’s in onze mixtechnieken. We vinden het belangrijk strakke mixen en overgangen te maken om de kwaliteit hoog te houden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met studentenfeesten en studentengala’s door heel Nederland.

Door onze ruime ervaring weten we precies welke muziek aanslaat. Verzoekjes vooraf of tijdens het feest zijn zeer welkom, wij draaien wat jullie willen!

Kwaliteit

Als het gaat om kwaliteit hebben we onze standaarden hoog liggen. We besteden veel tijd aan het selecteren van de juiste muziek in de beste kwaliteit. Daarbij gebruiken wij ook professionele apparatuur om het geluid extra lekker te laten klinken. Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die je bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt het publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek. Lees hier meer over kwaliteit.

De juiste keuze

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken voor jouw DJ. DJ Mixxmasters heeft zich al op velen studentengala’s en studentefeesten bewezen. Enkele tevreden partijen zijn; De Haagse Hogeschool. Yough Professional award (AMCHAM), St Maartencollege Voorburg en Fellini Rotterdam hebben DJ Mixxmasters als zeer prettig ervaren.

Nog niet overtuigd? Lees dan de onderstaande klantenbeoordelingen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
DJ studentenfeest

Op zoek naar een leuke en goede DJ?

Wij zijn DJ Mixxmasters en zorgen voor jullie feest!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken