DJ studentenfeest

DJ studentenfeest huren en samen met je medestudenten genieten van het studentenfeest en geen zorgen hebben over de muziek en alles wat er bij komt kijken? Dan zit je goed bij DJ Mixxmasters! Wij ontzorgen je volledig tijdens, maar ook naar aanloop van het feest. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren razendsnel!

DJ studentenfeest huren

Wij onderscheiden ons van andere Allround DJ’s in onze mixtechnieken. We vinden het belangrijk strakke mixen en overgangen te maken om de kwaliteit hoog te houden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met studentenfeesten en studentengala’s door heel Nederland.

Door onze ruime ervaring weten we precies welke muziek aanslaat. Verzoekjes vooraf of tijdens het feest zijn zeer welkom, wij draaien wat jullie willen!

Kwaliteit

Als het gaat om kwaliteit hebben we onze standaarden hoog liggen. We besteden veel tijd aan het selecteren van de juiste muziek in de beste kwaliteit. Daarbij gebruiken wij ook professionele apparatuur om het geluid extra lekker te laten klinken. Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die u bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt het publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek. Lees hier meer over kwaliteit.

De juiste keuze

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken voor uw DJ. DJ Mixxmasters heeft zich al op velen studentengala’s en studentefeesten bewezen. Enkele tevreden partijen zijn; De Haagse Hogeschool. Yough Professional award (AMCHAM), St Maartencollege Voorburg en Fellini Rotterdam hebben DJ Mixxmasters als zeer prettig ervaren.

Nog niet overtuigd? Lees dan de onderstaande klantenbeoordelingen.

DJ studentenfeest

Op zoek naar een leuke en goede DJ?

Wij zijn DJ Mixxmasters en zorgen voor jullie feest!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken