DJ strandfeest

Organiseer je binnenkort een strandfeest in een strandtent of gewoon lekker op 't strand zelf? Een heerlijk zomerfeest met leuke DJ? DJ Mixxmasters heeft al gedraaid in strandtenten zoals Sol Beach in Scheveningen en Habana Beach op Kijkduin. Dus zoek je een zomers sfeertje met lekkere house? Geweldig, want dat vinden wij erg leuk om te doen!

DJ strandfeest met Mixxmasters?

DJ Mixxmasters heeft een brede collectie aan zomerse muziek. Van Deep House tot Latin House en van Reggeaton tot Bachata. Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in strandfeesten (strandtenten), zomerfeesten en andere themafeesten in stijl. Wij draaien voornamelijk in de regio Den Haag, Rotterdam. Maar ook de plaatsen daar buiten zijn voor ons geen probleem!

 

Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen het publiek perfect aan en dat zul je ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen jullie ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

 

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist.

 

Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om jouw feest van begin tot eind een succes te maken!

Lees hieronder de ervaringen van klanten die u voor gingen.

DJ strandfeest

Bij zonsondergang genieten van lekkerste house of latin?

Vraag DJ Mixxmasters voor een onvergetelijke tijd samen met je vrienden of collega's.

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken