DJ Rotterdam gezocht? DJ Mixxmasters draait regelmatig in Rotterdam en heeft ruime ervaring met feesten en speciale gelegenheden in Rotterdam. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Wij reageren snel!

DJ Rotterdam

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen jouw gasten gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen jouw publiek perfect aan en dat zult je ook merken.

Ruime ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Muziek op verzoek

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je heeft een feest om nooit te vergeten!

Professioneel

Laatst stond DJ Mixmasters nog op een bedrijfsborrel bij Fellini in de Markthal en in Pakhuis 15 aan de Van Vollenhovenstraat! Ook voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

ben jeop zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Tot snel op jouw feest!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ Rotterdam

DJ Mixxmasters, dé Allround DJ van Rotterdam!

Wij draaien de muziek die je wilt en leveren hoge kwaliteit.

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken