DJ Rotterdam

DJ Rotterdam gezocht? DJ Mixxmasters draait regelmatig in Rotterdam en heeft ruime ervaring met feesten en speciale gelegenheden in Rotterdam. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Wij reageren snel!

DJ Rotterdam

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken.

Ruime ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht u naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Muziek op verzoek

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en u heeft een feest om nooit te vergeten!

Professioneel

Laatst stond DJ Mixmasters nog op een bedrijfsborrel bij Fellini in de Markthal en in Pakhuis 15 aan de Van Vollenhovenstraat! Ook voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

Bent u op zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.

Tot snel op uw feest!

DJ Rotterdam

DJ Mixxmasters, dé Allround DJ van Rotterdam!

Wij draaien de muziek die u wilt en leveren hoge kwaliteit.

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken