DJ Personeelsfeest

DJ personeelsfeest? Wij bieden u een representatieve DJ voor uw personeelsfeest eventueel met saxofonist. DJ Mixxmasters is gespecialiseerd in personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek op het personeelsfeest te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

DJ Personeelsfeest met Mixxmasters?

DJ Mixxmasters heeft als bedrijfsfeest DJ al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke playlist.

Is uw event in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en themafeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten, borrels en andere gelegenheden.

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met uw gasten. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien u naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor uw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om uw feest van begin tot een succes te maken!

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met u in contact.
Klik hier om contact op te nemen

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ Personeelsfeest

Een feestje met collega's in aantocht?

Geweldig, wij zijn er graag bij om u de mooiste herinneringen te geven samen met uw collega's...

Klanten beoordelingen

★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 38 beoordelingen bij Feedback Company

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken