DJ Personeelsfeest

DJ personeelsfeest? Wij bieden je een representatieve DJ voor jouw personeelsfeest eventueel met saxofonist. DJ Mixxmasters is gespecialiseerd in personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek op het personeelsfeest te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd.

DJ Personeelsfeest met Mixxmasters?

DJ Mixxmasters heeft als bedrijfsfeest DJ al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist.

Is jouw event in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en themafeesten in stijl. Bij DJ Mixxmasters ben jeaan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten, borrels en andere gelegenheden.

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met jouw gasten. Onze DJ’s voelen jouw publiek perfect aan en dat zult je ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om jouw feest van begin tot een succes te maken!

Hieronder kunt je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met je in contact.
Klik hier om contact op te nemen

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ Personeelsfeest

Een feestje met collega's in aantocht?

Geweldig, wij zijn er graag bij om je de mooiste herinneringen te geven samen met jouw collega's...

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken