DJ huren met ervaring en een geslaagd feest?

Wilt u genieten van de feestavond en geen zorgen hebben over uw gasten en alles wat er bij komt kijken? Dan zit u goed bij DJ Mixxmasters! Wij ontzorgen u volledig tijdens, maar ook naar aanloop van het feest. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren razendsnel!

Een goede DJ huren

U heeft besloten een DJ te boeken voor uw feest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op uw feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een playlist kan, maar u wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en zorgen maken of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Wij nemen uw zorg voor de juiste muziek op het juiste moment uit handen!

Muziek die u wilt

Voorafgaand aan uw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of u wilt juist alleen één bepaald muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat u leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De DJ neemt alle verzoekjes aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Kwaliteit

Als het gaat om kwaliteit hebben we onze standaarden hoog liggen. We besteden veel tijd aan het selecteren van de juiste muziek in de beste kwaliteit. Daarbij gebruiken wij ook professionele apparatuur om het geluid extra lekker te laten klinken. Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die u bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt het publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek. Lees hier meer over kwaliteit.

Ruime ervaring en betrouwbaar

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken voor uw DJ. DJ Mixxmasters heeft zich al op velen bruiloften, bedrijfsevenementen en themafeesten bewezen. Enkele tevreden partijen zijn; De Haagse Hogeschool. American Chamber Of Commerce Amsterdam, St Maartencollege Voorburg, Fellini Rotterdam en velen bruidsparen hebben DJ Mixxmasters als zeer prettig ervaren.

Nog niet overtuigd? Lees dan de onderstaande klantenbeoordelingen.

DJ huren met ervaring en een geslaagd feest?

Op zoek naar een betrouwbare en goede DJ?

Wij zijn DJ Mixxmasters en zorgen voor uw feest!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken