Wil je genieten van de feestavond en geen zorgen hebben over jouw gasten en alles wat er bij komt kijken? Dan zit je goed bij DJ Mixxmasters! Wij ontzorgen je volledig tijdens, maar ook naar aanloop van het feest. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij reageren razendsnel!

Een goede DJ huren

U heeft besloten een DJ te boeken voor jouw feest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op jouw feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een playlist kan, maar je wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en zorgen maken of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Wij nemen jouw zorg voor de juiste muziek op het juiste moment uit handen!

Muziek die je wilt

Voorafgaand aan jouw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of je wilt juist alleen één bepaald muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat je leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De DJ neemt alle verzoekjes aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Kwaliteit

Als het gaat om kwaliteit hebben we onze standaarden hoog liggen. We besteden veel tijd aan het selecteren van de juiste muziek in de beste kwaliteit. Daarbij gebruiken wij ook professionele apparatuur om het geluid extra lekker te laten klinken. Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ die je bovenin de top 3 ziet staan op Google. Een goede DJ voelt het publiek en de sfeer goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek. Lees hier meer over kwaliteit.

Ruime ervaring en betrouwbaar

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken voor jouw DJ. DJ Mixxmasters heeft zich al op velen bruiloften, bedrijfsevenementen en themafeesten bewezen. Enkele tevreden partijen zijn; De Haagse Hogeschool. American Chamber Of Commerce Amsterdam, St Maartencollege Voorburg, Fellini Rotterdam en velen bruidsparen hebben DJ Mixxmasters als zeer prettig ervaren.

Nog niet overtuigd? Lees dan de onderstaande klantenbeoordelingen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ huren voor elke gelegenheid

Op zoek naar een betrouwbare en goede DJ?

Wij zijn DJ Mixxmasters en zorgen voor jouw feest!

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken