DJ Den Haag

Representatieve DJ huren in Den Haag?

DJ Den Haag? Wij bieden een professionele DJ met ruime ervaring in bedrijfsevenementen in Den Haag. We denken met je mee en beantwoorden vragen razendsnel. Bovendien maken we een offerte die helemaal is afgestemd is op jouw wensen!

DJ Den Haag. Ervaren DJ voor jouw event.

ben jeop zoek naar een ervaren DJ voor jouw bedrijfsevenement. Of wellicht een Bruilof DJ Den Haag? DJ Mixxmasters heeft een top DJ Team met ruime ervaring in diverse soorten (bedrijfs)evenementen.

Met klanten zoals Aegon, De Haagse Hogeschool, AmCham en het St. Maartenscollege Voorburg ben jein betrouwbare handen.

Recentelijk hebben we in opdracht van het Carlton hotel gedraaid, tijdens de bar opening van Aegon en tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience. Ook werken we regelmatig samen met de Gemeente Den Haag.

Specialisatie

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen jouw publiek perfect aan en dat zult je ook merken.

Afgestemd op jouw wensen

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en mixen deze op gepaste momenten in zodat altijd de juiste sfeer wordt gecreëerd.

DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en velen andere themafeesten. je roept, wij draaien.

ben jenog op zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Tot snel op jouw event!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service

DJ Den Haag gezocht?

Wij hebben ruime ervaring en zorgen altijd voor een geslaagd event!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Bedrijfsfeest DJ

Wij zorgen voor de ideale muziek en de mooiste herinneringen met je collega's. Hoge kwaliteit, snelle communicatie en top service!

Allround DJ

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte DJ voor jouw feest. Zoek je een 90's, Latin, Urban of Dance DJ? Wij staan voor je klaar!

Bruiloft DJ

Bij DJ Mixxmasters krijg je alleen het beste van het beste. Op deze belangrijke dag in jullie leven moet het allemaal perfect geregeld zijn en wij zorgen daarvoor.

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken