DJ Den Haag

Representatieve DJ huren in Den Haag?

DJ Den Haag? Wij bieden een professionele DJ met ruime ervaring in bedrijfsevenementen in Den Haag. We denken met u mee en beantwoorden vragen razendsnel. Bovendien maken we een offerte die helemaal is afgestemd is op uw wensen!

DJ Den Haag. Ervaren DJ voor uw event.

Bent u op zoek naar een ervaren DJ voor uw bedrijfsevenement. Of wellicht een Bruilof DJ Den Haag? DJ Mixxmasters heeft een top DJ Team met ruime ervaring in diverse soorten (bedrijfs)evenementen.

Met klanten zoals Aegon, De Haagse Hogeschool, AmCham en het St. Maartenscollege Voorburg bent u in betrouwbare handen.

Recentelijk hebben we in opdracht van het Carlton hotel gedraaid, tijdens de bar opening van Aegon en tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience. Ook werken we regelmatig samen met de Gemeente Den Haag.

Specialisatie

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken.

Afgestemd op uw wensen

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht u naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en mixen deze op gepaste momenten in zodat altijd de juiste sfeer wordt gecreëerd.

DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en velen andere themafeesten. U roept, wij draaien.

Bent u nog op zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.

Tot snel op uw event!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ Den Haag gezocht?

Wij hebben ruime ervaring en zorgen altijd voor een geslaagd event!

Klanten beoordelingen

★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 38 beoordelingen bij Feedback Company

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Ik zoek bedrijfsfeest DJ

Wij zorgen voor de ideale muziek en de mooiste herinneringen met uw collega's. Hoge kwaliteit, snelle communicatie en top service!

Ik zoek een DJ

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte DJ voor uw evenement. Een schoolfeest, 90's party of een verjaardag misschien? Wij staan voor u klaar!

Ik zoek een Bruiloft DJ

Bij DJ Mixxmasters krijg je alleen het beste van het beste. Op deze belangrijke dag in jullie leven moet het allemaal perfect geregeld zijn en wij zorgen daarvoor.

Video impressie

Waar wij voor werken