DJ Mixxmasters bij Landstede Hammers

Landstede Hammers Zwolle heeft DJ Mixxmasters gevraagd om de thuiswedstrijden te voorzien van entertainment in de vorm van muziek!

Er komt een hoop kijken bij een basketbalwedstrijd. De spelers moeten gemotiveerd worden, maar ook het publiek wil je entertainen. Het bijwonen van een basketbalwedstrijd is immers een uitje en dus wordt er alles aan gedaan om een positieve vibe neer te zetten.

 

 

De taak van de DJ

Het draaien op een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of een andere feestelijke gelegenheid is net iets anders dan draaien op een basketbalwedstrijd.

De taak van de DJ op een basketbal event is het publiek op te zwepen maar er mag niet altijd muziek of jingles worden gedraaid tijdens een wedstrijd. Wanneer de tegenstander aan zet is, mag er geen geluid uit de DJ console komen. Ook moet je als DJ zorgen dat je de spelers niet teveel afleid met ongepaste muziek en geluiden. Kortom een vak apart voor een basketbal DJ!

Gepubliceerd op: 15 april 2023

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken