DJ bedrijfsfeest huren? Wij bieden een representatieve bedrijfsfeest DJ voor uw bedrijfsevent. DJ Mixxmasters is gespecialiseerd allerlei soorten bedrijfsevenementen zoals borrels, feestelijke openingen en personeelsfeesten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Bedrijfsfeest DJ

Recentelijk hebben we bij de bar opening van Aegon in Den Haag – en bij de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. Daarnaast werken we regelmatig samen met de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool.

Is uw bedrijfsfeest in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Bij DJ Mixxmasters krijgt u hoge kwaliteit en gegarandeerd en geslaagd feest.

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met bedrijfsevenementen in Nederland en België. Wij draaien de stijl die u wilt en zorgen voor de juiste sfeer.

Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen op uw bedrijfsevenement en geven graag gehoor aan uw persoonlijke voorkeur.

Kwaliteit en mogelijkheden

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met uw gasten. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien u naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor uw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om uw feest van begin tot een succes te maken. Er is veel mogelijk bij DJ Mixxmasters!

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met u in contact.
Klik hier om contact op te nemen

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

DJ Bedrijfsfeest

Binnenkort een belangrijke gebeurtenis die gevierd moet worden?

Wij zorgen dat de muziek perfect aansluit op uw event!

Klanten beoordelingen

★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 38 beoordelingen bij Feedback Company

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken