DJ Bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest huren? Wij bieden een representatieve bedrijfsfeest DJ voor uw bedrijfsevent. DJ Mixxmasters is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Bedrijfsfeest DJ

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek op het bedrijfsevenement te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd en werken samen met de gemeente Den Haag.

Is uw bedrijfsfeest in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Bij DJ Mixxmasters krijgt u hoge kwaliteit en gegarandeerd en geslaagd feest.

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met bedrijfsevenementen in Nederland en België. Wij draaien de stijl die u wilt en zorgen voor de juiste sfeer.

Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen op uw bedrijfsevenement en geven graag gehoor aan uw persoonlijke voorkeur.

Kwaliteit en mogelijkheden

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met uw gasten. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien u naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor uw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om uw feest van begin tot een succes te maken. Er is veel mogelijk bij DJ Mixxmasters!

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met u in contact.
Klik hier om contact op te nemen

DJ Bedrijfsfeest

Binnenkort een belangrijke gebeurtenis die gevierd moet worden?

Wij zorgen dat de muziek perfect aansluit op uw event!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken