Zoekt u naar DJ bedrijfsborrel of DJ vrijdag borrel? Of wellicht achtergrondmuziek bij een zakelijk diner? DJ Mixxmasters is de perfecte DJ voor dit soort gelegenheden. Snel een offerte op maat en persoonlijk contact.

Bedrijfsborrel DJ

Wij begrijpen dat u zeker wilt zijn van goed verzorgde bedrijfsborrel met representatieve DJ en lekkere achtergrondmuziek. DJ Mixxmasters heeft recentelijk de muziek verzorgd voor Aegon in Den Haag tijdens de feestelijke bar opening, Fellini Rotterdam en tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience.

Met alle plezier verzorgen wij ook uw bedrijfsborrel en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van opbouw tot afbouw en passende muziek.

Ruime ervaring

Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsborrels, vrijdag borrels, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in stijl.
Bij DJ Mixxmasters bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten, borrels en andere gelegenheden.

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke voorkeur.

Kwaliteit en mogelijkheden

Met alle plezier verzorgen wij ook uw bedrijfsborrel en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van opbouw tot afbouw en van relaxte loungemuziek tot lekkere house aan het einde. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien u naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor uw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om uw feest van begin tot een succes te maken!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

Reserve DJ

Persooonlijke playlist

Afstemming met locatie

Altijd de juiste sfeer

Jouw wensen centraal

Alles wordt geregeld

Top service en kwaliteit

Klanten beoordelingen

★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 38 beoordelingen bij Feedback Company

100% van onze klanten beveelt ons aan!

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken