DJ bedrijfsborrel huren

Zoekt u naar DJ bedrijfsborrel of DJ vrijdag borrel? Of wellicht achtergrondmuziek bij een zakelijk diner? DJ Mixxmasters is de perfecte DJ voor dit soort gelegenheden. Snel een offerte op maat en persoonlijk contact.

Borrel met DJ Mixxmasters?

Wij begrijpen dat u zeker wilt zijn van goed verzorgde borrel met representatieve DJ. DJ Mixxmasters heeft bijvoorbeeld recentelijk de borrel verzorgd voor Fellini Rotterdam en tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience.

Met alle plezier verzorgen wij ook uw bedrijfsborrel en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van opbouw tot afbouw en van relaxte loungemuziek tot lekkere house aan het einde. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal uw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsborrels, vrijdag borrels, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in stijl.
Bij DJ Mixxmasters bent u aan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten, borrels en andere gelegenheden.

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke voorkeur.

Indien u naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor uw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om uw feest van begin tot een succes te maken!

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met u in contact.
Klik hier om contact op te nemen

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken