Bedrijfsborrel Aegon Den Haag

Gepubliceerd op: 24 april 2018

Aegon heeft een nieuwe bedrijfsbar aan het hoofdkantoor in Den Haag en dat moest natuurlijk gevierd worden! Wij kregen de eer om deze feestelijke gebeurtenis muzikaal aan te kleden en hebben hier onze bedrijfsborrel DJ voor ingezet.

Geen idee wie Aegon is? Oké even een klein stukje over Aegon dan:
Het bedrijf bestaat al sinds 1983 en biedt wereldwijd zo'n 47 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan. AEGON is al geruime tijd beursgenoteerd en maakt deel uit van de AEX-index.

Aegon Den Haag

Tijdens de borrel die ongeveer 3 uurtjes duurde hebben wij voor lekkere achtergrondmuziek gezorgd die niet te opdringerig was maar wel zorgde voor de juiste sfeer. Uiteraard werd er tussendoor nog even een speech gegeven waarin alle mensen werden bedankt die de nieuwe bar hebben mogelijk gemaakt. Hieronder alvast een impressie van de ruimte waar de nieuwe bar is geplaatst. Meer foto's volgen.

Bedrijfsborrel DJ

Die dinsdag daarop hebben we de muziek op een receptie verzorgd voor Aegon ter gelegenheid van een afscheid van een personeelslid. Deze keer draaide we lounge in combinatie met jazz muziek met o.a. muziek van het North Sea Jazz Festival.

Lees de review hier!

Deel dit artikel...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Klanten beoordelingen

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

Video impressie

Waar wij voor werken