DJ Amsterdam? DJ Mixxmasters.

DJ Amsterdam? DJ Mixxmasters heeft ruime ervaring met feesten in Amsterdam! Recentelijk hebben we tijdens de YP Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd in opdracht van Amcham! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Wij reageren snel!

DJ Amsterdam met DJ Mixxmasters?

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen u en uw gasten gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen uw publiek perfect aan en dat zult u ook merken.

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht u naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

De juiste muziek

Wij zorgen voor de juiste muziek op het juiste moment. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen u van te voren welke muziek u graag wilt horen en geven graag gehoor aan uw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en u heeft een feest om nooit te vergeten!

Ervaren DJ’s

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

Bent u op zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die u voor gingen.

Tot snel op uw feest!

Binnenkort een belangrijke gebeurtenis die gevierd moet worden?

Wij zorgen dat de muziek perfect aansluit op uw event.

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Video impressie

  Waar wij voor werken