DJ 90’s party

DJ 90's party huren? Je beleeft de 90's opnieuw met DJ Mixxmasters! Dus zoek je een 90's DJ die het dak er af knalt? Dan zit je hier goed!
Van DJ Paul Elsktak tot  2 Unlimited en van Anouk tot U2 en Robbie Williams. 90's muziek op verzoek is zeker niet te veel gevraagd. Sterker nog, DJ Mixxmasters zorgt voor een perfecte mix tussen uw verzoeknummers en onze brede muziekcollectie!

DJ 90's party huren

DJ Mixxmasters weet als geen ander een onvergetelijk feest te maken. Wij vinden het belangrijk om de juiste sfeer neer te zetten afgestemd op het publiek. Zodat we het voor zowel jong en oud naar hun zin kunnen maken. Kwaliteit en service staan bij ons voorop!

Wij zijn een jong en ervaren DJ team, dus altijd verzekerd van een goede DJ. Naast onze top DJ’s hebben we geweldige shows die nog extra sfeer aan het 90’s feest geven.

Muziek op verzoek

DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment aan 90’s muziek. Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten.

Met ruim 15 jaar ervaring en diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken gaan jullie ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

 

Herinneringen terughalen

Wij houden van de 90’s! jij ook? Wij maken er een top feest van die al je herinneringen doen opleven! Ben jij klaar om terug te gaan naar dit mooie decennium?

Indien je naast een 90’s dj huren ook apparatuur nodig hebt voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen je graag om jouw feest van begin tot eind knallend te maken!

Hieronder lees je de ervaringen van mensen die jou al voor gingen.

Tot snel op jouw feest!

DJ 90’s party

Ook zo'n zin om de 90's weer opnieuw te beleven?

Wij vinden het heerlijk om die 90's muziek weer te draaien!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken