Dance EDM DJ Huren

Op zoek naar een goede Dance EDM DJ met goede mix skills? Dan zit je goed want DJ Mixxmasters is een echte EDM DJ!
Van EDM tot Deep House en Trance. Maar ook de hardere dancestijlen, zoals Hardstyle, freestyle en (happy)hardcore.

Dance DJ huren

Wij zijn niet de doorsnee bruiloft DJ. Een goede DJ voelt de sfeer en het publiek goed aan en speelt daar op in. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij kunnen namelijk ook echt goed mixen en zijn op de hoogte van de hedendaagse Dansmuziek.
Steeds vaker krijgen we het verzoek om Electronic Dance Music (EDM) te draaien. Hier zijn we erg blij mee, want dit draaien wij graag!

Luister hier naar EDM mixen van DJ Mixxmasters!

Jouw muziek

Een avond gevuld met dezelfde stijl of juist een gevarieerde avond die rustig naar een hoogtepunt wordt opgebouwd? Wij zijn er voor je om je wensen in vervulling te brengen. Een perfecte muziekkeuze gemixt met een fijn staaltje techniek om iedereen een onvergetelijke avond te laten beleven. Wij staan voor kwaliteit en dat zul je ook merken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten.

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek.

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zul je ongetwijfeld een onvergetelijke avond / nacht beleven.

Muziek op verzoek

Een klassieker of andere plaat op verzoek? Geen probleem. Verzoeknummers zijn welkom! Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden.

 

Wij helpen je graag jouw feest van begin tot eind te laten knallen! Lees hieronder de ervaringen met DJ Mixxmasters van mensen die jou voor gingen.

Dance EDM DJ Huren

Deephouse, EDM, Hardstyle of Freestyle?

Wij draaien wat jij leuk vind!

Klanten beoordelingen

  ★★★★★★★★★★9,8 van 10 op basis van 33 beoordelingen bij Feedback Company

  100% van onze klanten beveelt ons aan!

  Ervaringen van klanten

  Swipe

  Onze garanties

  Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail. Van een reserve DJ tot persoonlijke playlist tot de afbouw. De perfecte afstemming voor elk feest.

  Op - en afbouw

  Reserve DJ

  Persooonlijke playlist

  Afstemming met locatie

  Altijd de juiste sfeer

  Jouw wensen centraal

  Alles wordt geregeld

  Top service en kwaliteit

  Video impressie

  Waar wij voor werken