Het strand is natuurlijk een mooie plek om je bruiloft te vieren. Afgelopen vrijdag hebben Stefan en Dewi een goed feest weten te bouwen in strandtent Suiderstrand in Kijkduin!

Na het slechte weer op vrijdagochtend kwam smiddags de zon nog lekker door en hebben de gasten de hele avond nog buiten kunnen genieten van de muziek. Maar er werd niet alleen maar buiten gechilld, want er werd ook nog flink gedanst op de beats van DJ Mixxmasters. We hebben de avond opgebouwd met lekkere zomerse dansmuziek en af en toe een jaren 60 nummer er door heen. Verder werd de avond gevuld met Griekse, Hollandse en Spaanse feestmuziek. We kregen zelfs nog een verzoekje om 'Unleash the Beast' te draaien van Outblast. Die hadden we niet zien aankomen, maar draaide we natuurlijk met liefde!

Ook zin in een zomers feest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij reageren snel!

Gepubliceerd op: 10 juni 2017

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken