Misschien is het je al opgevallen als je regelmatig een bruiloftsfeest bezoekt met een bruiloft DJ? Geen grote volle zalen met mensen maar een intiem clubje met familie en vrienden die dichtbij het bruidspaar staan.

De kenners op het gebied van huwelijksfeesten zeggen dat het tegenwoordig gaat om 'de belevenis'. De liefde staat meer centraal en alles wordt persoonlijker gemaakt.

Gepubliceerd op: 27 februari 2017

“Bruidsparen maken steeds meer dingen zelf en geven er een persoonlijke draai aan met bijvoorbeeld de bloemen, aankleding en de uitnodigingen.

Afgelopen jaar zag je veel zachte kleurtinten op bruiloftsfeesten. Nu en in de nabije toekomst zie je dat deze feesten vaker in een festivalachtig thema worden gegoten. Het is veel kleurrijker”, aldus de ceremoniemeester(es). ”

Klein gezelschap

Mensen willen meer tijd hebben voor hun familie en vrienden en houden het daarom minder uitbundig. Er worden geen 200 man meer uitgenodigd, maar tussen de veertig en tachtig mensen die dan ook de hele dag blijven. Op die manier kun je tenminste iedereen op je bruiloft even spreken.

Ook wordt er steeds vaker geïnvesteerd in een goede fotograaf, mooie ringen, kado’s en een goede DJ huren voor een echt blijvende herinnering aan de bruiloft.

De versnaperingen op bruiloften veranderen ook. Zo is bijvoorbeeld geen geweldig bruidstaart meer, maar zullen er vooral kleine zoet hapjes op tafel staan tijdens de koffie. Zoals petit fours, taartjes, donuts en bonbons.

Bruiloft DJ

Ook al worden de bruiloften kleiner, de behoefte aan goede muziek zal daardoor niet snel veranderen. Met muziek deel je overigens de mooiste herinneringen met elkaar. Gaan jullie binnenkort trouwen en weten nog niet zeker of jullie een DJ willen? Wij van DJ Mixxmasters adviseren natuurlijk om een DJ te nemen. Maar waarom?

Ten eerste willen jullie niet constant bezig met het vermaken van jouw gasten. Het is jullie feest en willen lekker kunnen genieten, toch? Een laptop neerzetten met een playlist kan, maar er zullen altijd momenten zijn dat iemand een bepaald nummer wilt horen en dan moet je toch weer naar je laptop lopen om dat nummer op te zoeken. Zo ben je dus weer bezig met andere mensen, terwijl je gewoon zelf moet kunnen genieten van de avond.

Ten tweede weet een professionele bruiloft DJ precies de juiste muziek te draaien op het juiste moment. Bovendien kan iedereen snel even naar de DJ lopen om een verzoekje aan te vragen. Dat is zo gefixt en dan kun je wel lekker naar jullie vrienden gaan om los te gaan!

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken