Kasteel Heeswijk is één van de mooiste trouwlocaties in omgeving Den Bosch en Eindhoven. Gezien wij al een paar keer eerder op deze locatie hebben mogen draaien wisten we wat ons te wachten stond. Een authentieke loopbrug om bij het kasteel te komen en een knusse kelderruimte waar een mooie show neergezet kon worden. En dat hebben we gedaan! We hebben een uitgebouwde Deluxe show neergezet die perfect paste inclusief een RGB lasershow. In combinatie met de nevelmachine hadden we de kasteelkelder omgebouwd tot een club!

Helaas voor de bruidegom had hij een week voor de feestdatum een hevige blessure aan z'n voet opgelopen waardoor hij niet deel uit kon maken van de dansvloer. Maar langs de zijlijn heeft hij wel genoten van zijn vrienden en familie, hoe die los gingen op de EMD, hardstyle en hardcore beats!

Gepubliceerd op: 18 juni 2017

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken