Bruiloft DJ huren? DJ Mixxmasters heeft afgelopen weekend wederom een gelukkig bruidspaar nog gelukkiger gemaakt. DJ Stefan en DJ Bart hebben werkelijk alles uit de kast getrokken en flink gas gegeven!

Het bruidspaar uit Rotterdam had van te voren aangegeven dat ze van een mix van dance, latin en 90's hielden. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Wij weten hier een perfecte opbouw van de avond mee te maken. Opbouwen naar een hoogtepunt en op het hoogtepunt zo lang mogelijk het feest aan de gang houden, dat is wat wij doen op elk feest!

Gepubliceerd op: 16 januari 2017

Dit was niet zomaar een bruiloft… Alleen de locatie was al bijzonder. Namelijk op een grote boot in de Rotterdamse haven met aan boort dik 500 feestgangers! Gelukkig was het een overdekte luxe boot aangezien het hartje winter is..
We hadden twee shows bij ons. Eén voor de grote zaal en één voor de kleinere zaal benenden. De apparatuur konden we vanaf de kade zo de boot in rijden en binnen een mum van tijd hadden wij de Deluxe Show staan waar het feest mocht los barsten!

Naast de Deluxe show hadden we in de andere ruimte de Xtra show staan. Deze ruimte was namelijk een stukje kleiner en lager. Hier heeft DJ Bart de boel flink los kunnen krijgen met hits van de 90’s, Old Skool en Happy Hardcore als klap op de vuurpijl. Met het bruidspaar hadden we afgesproken dat het tot 01:00 uur zou duren, alleen om kwart voor één kregen we het verzoek om beiden zalen met een half uur te verlengen. Natuurlijk vonden wij dat helemaal geen probleem en konden het alleen maar toejuichen aangezien iedereen nog volop in de feeststemming was. Helaas moesten we om 01:30 uur toch echt een einde maken dit bijzondere bruiloftsfeest…

Al met al alvast een goed begin van 2017!
Zijn jullie ook van plan om een bruiloftsfeest te geven? Neem dan contact met ons op en wij brengen vrijblijvende een offerte uit, volledig afgestemd op jullie wensen!

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken