Op 16 juni gaf DGMR een personeelsfeest in Restaurant Poortdok op het Strand van Almere. Een personeelsfeest DJ of bedrijfsfeest DJ op het strand is natuurlijk extra geslaagd als de temperatuur tussen de 22 en 25 graden ligt en laat het nou toevallig zo zijn op deze dag! We begonnen om 15:00 uur middags met draaien en terwijl de mensen binnendruppelde draaide we lekkere zomerse muziek om een goede sfeer te creëren.

Na het officiële gedeelte en een praatje van de directeur voerde we het tempo een beetje op voor de mensen die wilde dansen. DGMR had allerlei activiteiten georganiseerd zoals Beach Volley, Joga en andere (water)activiteiten. DJ Mixxmasters zorgde voor de muzikale invulling van dit strandfeest, want zo mag je dit wel noemen op zo'n prachtige dag!

Gepubliceerd op: 19 juni 2022

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken