Maison van den Boer is de grootste party cateraar van Nederland en DJ Mixxmasters mocht het 90's personeelsfeest verzorgen afgelopen week in Number Four in Utrecht!

Bij aankomst in het Utrechtse Partycentrum stonden de 90's cheerleaders al enthousiast bij de ingang met ludieke 90's goodies om de bezoekers direct het 90's gevoel te geven. Eenmaal boven gekomen kwamen de flippo's, de gabbers en Spice Girls je al tegemoet. De gehele zaal was helemaal 90's ingericht.

DJ Mixxmasters zorgde voor de Deluxe show en 90's DJ Stefan. Het feest begon rond 20:00 uur en we trapte af met 2 Unlimited met Get ready for this. De sfeer zat er al snel in. Tijdens het feest werd het roer een kwartiertje overgenomen door gabberwijfie! Ze gaf iedereen een spoedcursus gabberen en zette de beuk er aardig in.

Na het optreden van gabberwijfie gaf DJ Mixxmasters de genadeklap met 'Ode to the godfather'. Want deze man heeft een hele belangrijke rol gespeeld in de jaren 90's. We hebben het natuurlijk over DJ Paul Elstak!

Naast de gabber en happy hardcore waren ook de rockhelden van ACDC, Pearl Jam en Nirvana van de partij.

Wil jij ook een 90's feest met jouw collega's meemaken? Neem dan snel contact met ons op en wij verzorgen de complete licht en geluidshow inclusief een geweldig 90's DJ. Tot snel op jouw feest!

Ow ja, wij hebben natuurlijk ook af en toe een lolletje...

Gepubliceerd op: 30 september 2019

[ssba]

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken