Zero's DJ huren? Maak jouw zero's party zoals je 'm droomt met DJ Mixxmasters! Dus zoek je een zero's DJ die het dak er af knalt? Dan zit je hier goed!
Van Mad'house tot Tiesto en van Pink tot Lasgo en Destiny's Child. zero's muziek op verzoek is zeker niet te veel gevraagd. Sterker nog, DJ Mixxmasters zorgt voor een knallende 00's party afgestemd op jouw wensen!

Waarom Mixxmasters als zero's DJ huren?

DJ Mixxmasters weet als geen ander jouw publiek een onvergetelijke avond te laten beleven. Wij staan voor kwaliteit en dat zul je ook merken.
Wij vinden het belangrijk om de juiste sfeer neer te zetten afgestemd op het publiek, zodat we het voor zoveel mogelijk naar hun zin kunnen maken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten en partijen voor een vriendelijke prijs.

Ruime ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken gaan jullie ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment aan zero’s muziek. Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten.

Dresscode

Dus pak je Nokia, punthakken, Evisu Jeans, puma sneakers, ‘arafatsjaal’ en Von Dutch pet er maar weer bij, want jij gaat binnenkort terug naar de Zer00’s met ijzersterke platen uit dit mooie decennium. DJ Mixxmasters gaat er een overweldigend feest van maken!

Indien je naast een zero’s dj huren ook apparatuur nodig hebt voor jojouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen je graag om jojouw feest van begin tot eind knallend te maken!

Hieronder lees je de ervaringen van mensen die jou al voor gingen.

Tot snel op jouw feest!
Klik hier voor de hoofdsite

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Zero’s dj huren

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken