Verjaardag DJ huren? DJ Mixxmasters is dé verjaardag DJ!

Verjaardag DJ huren voor jouw verjaardagsfeest? Bij DJ Mixxmasters een DJ huren is op zich al een feestje! Waarom? We denken met je mee en beantwoorden jouw vragen razendsnel. Bovendien maken we een offerte die helemaal is afgestemd is op jouw wensen!

Verjaardag DJ huren

Je hebt besloten een DJ te boeken voor je verjaardagsfeest. Dat is hele goede keus, want de juiste muziek op een feest is essentieel. Gemakkelijk een laptop neerzetten met een playlist kan, maar je wilt toch niet zelf continu bezig zijn met de muziek en zorgen maken of iedereen het wel naar z’n zin heeft? Daarom nemen we jou deze zorg graag uit handen.

Muziek die jij wilt

Voorafgaand aan jouw feest zullen we samen overleggen over de gewenste invulling van de avond en de muziekstijl. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je liever geen Nederlandstalige muziek wilt horen. Of je wilt juist alleen één bepaald muziekstijl. Bijvoorbeeld alleen Deephouse of alleen EDM. Wij draaien wat je leuk vindt en er is zelfs ruimte voor verzoeknummers tijdens het feest. De DJ neemt alle verzoekjes aan en kiest de juiste momenten uit om deze te draaien.

Velen soorten muziek

DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40 muziek.
Een ‘foute’ plaat op z’n tijd is ook zeker niet uitgesloten. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

Ben je op zoek naar goede en leuke dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die jou voor gingen. Wij stemmen jouw feest graag af op je persoonlijke wensen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Verjaardag dj huren

Jouw verjaardagsfeest wordt de leukste aller tijden...

Of je nu House, Happy Hardcore, EDM of Urban wilt op je feestje, het kan allemaal!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken