Wat is kwaliteit?

Kwaliteit is een ruim begrip, maar als we het in muziek en DJ termen houden kunnen we kwaliteit beoordelen aan de hand van de verwachting van de gebruiker, in dit geval je als klant. Bijvoorbeeld de verwachting van de DJ, apparatuur, geluidskwaliteit, communicatie en service. Bij DJ Mixxmasters hebben we onze verwachtingen van een goed georganiseerd feest (en alles wat daarbij hoort) altijd erg hoog liggen. Wij zijn perfectionistisch op alle fronten en ontzorgen je volledig bij het organiseren van jouw feest.

Wij gaan alleen voor het beste van het beste op jouw feest.

Kwaliteit van het geluid

Geluidskwaliteit is iets wat de meeste mensen niet merken tijdens een feest. Uiteraard gaan wij ook weleens naar feesten die wij niet hebben georganiseerd en wat we regelmatig opmerken is dat de geluidskwaliteit van de muziek niet op niveau is.

Wanneer een DJ bijvoorbeeld een track afspeelt die in lage kwaliteit is opgenomen of geëxporteerd, zullen de meeste mensen in de feestende menigte daar weinig van merken. Maar wanneer je dezelfde track afspeelt in goede kwaliteit en je vergelijkt deze met elkaar, zul je wel degelijk het verschil kunnen horen. De muzikale mensen onder ons zullen een lage geluidskwaliteit opmerken en dit als irritant ervaren. Op een feest willen we het zoveel mogelijk mensen naar hun zin maken en de kwaliteit van het geluid speelt daar volgens ons een leidende rol in.

DJ Gear

De kwaliteit van het geluid is niet alleen afhankelijk van de bron (de muziek zelf). De spullen die de DJ gebruikt om muziek af te spelen is minstens zo belangrijk. Kwalitatieve spullen tilt het feest naar een hoger niveau, ook al is dat voor de meeste mensen niet direct merkbaar.

Onze DJ’s gebruiken uitsluitend de aparatuur van Pioneer voor jouw feest. Waarom? Pioneer DJ is de ‘Industry Standard’ als het gaat om professionele DJ apparatuur. Niet alleen de geluidskwaliteit van de producten van Pioneer is goed, maar ook het gebruikersgemak voor DJ’s staat hoog aangeschreven. Wanneer er op de feestlocatie reeds DJ aparatuur aanwezig is, staat er 9 van de 10 keer een Pioneer DJ set. De DJ is dan direct vertrouwd met de apparatuur wanneer hij op jouw feest gaat optreden waardoor we de gewenste kwaliteit ook in dit opzicht kunnen leveren.

Speakers

De geluidsinstallatie die wij op jouw feest neerzetten is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal personen. Voor iedere gelegenheid zorgen wij voor de meest geschikte geluidset zodat er nooit tekort is aan vermogen en het geluid kwalitatief goed blijft. Of het nu een klein of groot feest of event is, wij leveren altijd premium geluid met Electro Voice (EV) of LD systems.

Goede geluidskwaliteit en professionele apparatuur vinden wij dus erg belangrijk. Wij nemen geen genoegen met goedkope DJ controllers en MP3-tjes op 128kbps. Wij gebruiken minimaal 320kbps en FLAC. De muziekliefhebbers onder ons zullen dit ongetwijfeld merken, bovendien horen wij zelf ook veel liever goede kwaliteit muziek wat fijn is om naar te luisteren.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Kwaliteit

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken