Nederlandse DJ's zijn goed vertegenwoordigd in de dance scene. Je kunt gerust zeggen dat 'wij' tot de grootste van de wereld behoren. In de top van alle DJ's is zeker 50% van eigen bodem en daar daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil jij meemaken hoe het voelt om volledige controle te hebben over de muziek die je draait? Of wil je wellicht verder dan dat en de dance scene in Nederland (en daar buiten) veroveren? Helemaal super, want wij leren je graag hoe je een strakke mix maakt en wat je in je mars moet hebben om door te breken.

DJ Workshop voor iedereen

Tijdens de cursus is er ruime gelegenheid voor vragen en leren we je graag de fijne kneepjes van het vak.

Kun je al mixen, maar vindt je zelf dat het beter kan? Wij leren jou hoe je het mixen kan combineren met effecten die je mix nog interessanter maken. Live mashups maken? Ook dat is bij ons mogelijk. Onze DJ’s hebben veel ervaring en delen graag hun kennis met jou of Nederland nog beter op de kaart te zetten!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken