Organiseer je binnenkort een strandfeest in een strandtent of gewoon lekker op 't strand zelf? Een heerlijk zomerfeest met leuke DJ? DJ Mixxmasters heeft al gedraaid in strandtenten zoals Sol Beach in Scheveningen en Habana Beach op Kijkduin. Dus zoek je een zomers sfeertje met lekkere house? Geweldig, want dat vinden wij erg leuk om te doen!

DJ strandfeest met Mixxmasters?

DJ Mixxmasters heeft een brede collectie aan zomerse muziek. Van Deep House tot Latin House en van Reggeaton tot Bachata. Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in strandfeesten (strandtenten), zomerfeesten en andere themafeesten in stijl. Wij draaien voornamelijk in de regio Den Haag, Rotterdam. Maar ook de plaatsen daar buiten zijn voor ons geen probleem!

 

Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen het publiek perfect aan en dat zul je ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen jullie ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

 

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist.

 

Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jojouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om jojouw feest van begin tot eind een succes te maken!

Lees hieronder de ervaringen van klanten die je voor gingen.

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
DJ strandfeest

Bij zonsondergang genieten van lekkerste house of latin?

Vraag DJ Mixxmasters voor een onvergetelijke tijd samen met je vrienden of collega's.

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen van klanten

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken