DJ bedrijfsfeest huren? Wij bieden een representatieve bedrijfsfeest DJ voor jouw bedrijfsevent. DJ Mixxmasters is gespecialiseerd allerlei soorten bedrijfsevenementen zoals borrels, feestelijke openingen en personeelsfeesten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

Bedrijfsfeest DJ

Recentelijk hebben we bij de bar opening van Aegon in Den Haag – en bij de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. Daarnaast werken we regelmatig samen met de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool.

Is jouw bedrijfsfeest in het noorden, oosten, zuiden of westen van het land? Geen probleem! Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Bij DJ Mixxmasters krijgt je hoge kwaliteit en gegarandeerd en geslaagd feest.

Ruime ervaring

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met bedrijfsevenementen in Nederland en België. Wij draaien de stijl die je wilt en zorgen voor de juiste sfeer.

Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen op jouw bedrijfsevenement en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke voorkeur.

Kwaliteit en mogelijkheden

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met jouw gasten. Onze DJ’s voelen jouw publiek perfect aan en dat zult je ook merken. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om jouw feest van begin tot een succes te maken. Er is veel mogelijk bij DJ Mixxmasters!

Hieronder kunt je de ervaringen lezen van klanten die je voor gingen.

Wij komen graag persoonlijk met je in contact.
Klik hier om contact op te nemen

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
DJ Bedrijfsfeest

Binnenkort een belangrijke gebeurtenis die gevierd moet worden?

Wij zorgen dat de muziek perfect aansluit op jouw event!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken