Zoek je naar DJ bedrijfsborrel of DJ vrijdag borrel? Of wellicht achtergrondmuziek bij een zakelijk diner? DJ Mixxmasters is de perfecte DJ voor dit soort gelegenheden. Snel een offerte op maat en persoonlijk contact.

Bedrijfsborrel DJ

Wij begrijpen dat u zeker wilt zijn van goed verzorgde bedrijfsborrel met representatieve DJ en lekkere achtergrondmuziek. DJ Mixxmasters heeft recentelijk de muziek verzorgd voor Aegon in Den Haag tijdens de feestelijke bar opening, Fellini Rotterdam en tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience.

Met alle plezier verzorgen wij ook jouw bedrijfsborrel en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van opbouw tot afbouw en passende muziek.

Ruime ervaring

Wij draaien door heel Nederland en zijn gespecialiseerd in bedrijfsborrels, vrijdag borrels, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in stijl.
Bij DJ Mixxmasters ben jeaan het juiste adres voor hoge kwaliteit feesten, borrels en andere gelegenheden.

DJ Mixxmasters heeft al ruim 15 jaar ervaring met diverse soorten feesten en evenementen zowel in het gehele land als in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië en heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke voorkeur.

Kwaliteit en mogelijkheden

Met alle plezier verzorgen wij ook jouw bedrijfsborrel en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van opbouw tot afbouw en van relaxte loungemuziek tot lekkere house aan het einde. Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zal jouw publiek ongetwijfeld een onvergetelijke tijd beleven.

Indien je naast een goede dj huren ook apparatuur nodig heeft voor jouw feest, kan dat ook via DJ Mixxmasters geregeld worden. Wij helpen graag om jouw feest van begin tot een succes te maken!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken