DJ Amsterdam? DJ Mixxmasters heeft ruime ervaring met feesten in Amsterdam! Recentelijk hebben we tijdens de YP Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd in opdracht van Amcham! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Wij reageren snel!

DJ Amsterdam met DJ Mixxmasters?

Doordat wij draaien vanuit onze passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zullen je en jouw gasten gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleven.
Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, studentenfeesten, examengala’s, verjaardagen en housefeesten in stijl.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de muziek en het geluid maar ook de feeling die de DJ heeft met het publiek. Onze DJ’s voelen jouw publiek perfect aan en dat zult je ook merken.

Met ruim 15 jaar ervaring vermaken wij mensen door het gehele land, maar ook in het buitenland zoals Aruba, Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatie. DJ Mixxmasters heeft een superbreed assortiment muziek. Van muziek uit de jaren 90 tot aan de hedendaagse dansmuziek en top 40. Mocht je naast een dj ook licht en geluid nodig hebben kan dat ook via DJ Mixxmasters worden geregeld.

De juiste muziek

Wij zorgen voor de juiste muziek op het juiste moment. Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze draai-ervaring en je heeft een feest om nooit te vergeten!

Ervaren DJ’s

Voor De Haagse Hogeschool wordt DJ Mixxmasters regelmatig gevraagd om de muziek te verzorgen. Recentelijk hebben we ook tijdens de Young Professional Award in de Heineken Experience de muziek verzorgd. DJ Mixxmasters draait ook 90’s feesten, verjaardagsfeesten, bruiloftsfeesten, borrels, afscheidsfeesten, studentenfeesten en andere themafeesten.

ben jeop zoek naar een representatieve dj? Zoek dan niet verder en lees de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Tot snel op jouw feest!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service

Binnenkort een belangrijke gebeurtenis die gevierd moet worden?

Wij zorgen dat de muziek perfect aansluit op jouw event.

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken