De beste bruiloft DJ inhuren bij DJ Mixxmasters

Jullie trouwdag is één van de belangrijkste dagen in je leven en willen natuurlijk de beste en leukste bruiloft DJ inhuren. Bij ons krijg je service en kwaliteit op hoog niveau, want jullie feest moet perfect geregeld zijn, dus ook de DJ op jullie bruiloft. We gaan alleen voor het beste van het beste voor jullie trouwfeest!

Jullie stijl, jullie bruiloft DJ.

Een bruiloftsfeest in een bepaalde stijl? Wij krijgen regelmatig het verzoek om (een mix van) muziekstijlen te draaien zoals Electronic Dance Music (EDM), Trance, Hardstyle, Dancehall en Latin. Hier zijn wij erg blij mee, want dit draaien wij graag! Dus ben je op zoek naar een DJ die niet alleen maar de suffe traditionele nummers draait op jullie bruiloft, dan zit je goed bij DJ Mixxmasters!

Planning en show

Ruim voor de datum van jullie feest bespreken we graag samen met jullie de (muziek)wensen en de gewenste opbouw van het feest.
Speciaal voor jullie bruiloft hebben wij twee geweldig mooie shows. Namelijk de Deluxe en Sublime show. Deze prachtige Drive-in shows maken jullie feest helemaal af! Bekijk hier de shows.

Lekker genieten

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen de kwaliteit van de DJ’s en het geluid maar ook de aankleding en het complete plaatje. Het is jullie bruiloft, dus alles moet perfect geregeld zijn. Jullie kunnen dan ook alles aan ons overlaten zodat jullie heerlijk kunnen genieten van het feest.

 

Bruiloft in thema?

We kunnen jullie bruiloft ook in een speciaal thema gieten. Zoals bijvoorbeeld Dance EDM, 90’s, chique en hip of misschien wel Caribisch of latin? Een vrouwelijke DJ is bij ons ook mogelijk. Bekijk hiervoor ons DJ Team!
Verzoeknummers is bij ons ook geen probleem. Wij vragen je van te voren welke muziek je graag wilt horen en geven graag gehoor aan jouw persoonlijke playlist! Dit mixen wij met onze eigen expertise en je heeft een feest waar je tevreden op terug kan kijken.

Op zoek naar een leuke en goede bruiloft DJ? Zoek dan niet verder en laat je verder overtuigen door de ervaringen.

Doordat wij draaien vanuit de passie voor muziek en de drive om mensen te vermaken zorgen wij voor een onvergetelijke tijd. Wij streven ernaar om het voor zoveel mogelijk mensen naar hun zin te maken.

Trouwlocaties

Zijn jullie nog aan het kijken voor een geschikte trouwlocatie? Bezoek deze pagina voor een overzicht van de mooiste plekjes in Nederland!

Tot snel op jullie feest!

Onze garanties

Met een gerust hart een DJ huren bij DJ Mixxmasters, want wij regelen alles tot in detail en een DJ die bij u past. Wij zorgen voor de perfecte afstemming voor elk feest.

Op - en afbouw

opbouw-afbouw

Reserve DJ

djteam

Persooonlijke playlist

verzoekjes

Afstemming met locatie

locatie

Altijd de juiste sfeer

sfeer

Jouw wensen centraal

afstemming

Alles wordt geregeld

ontzorgen

Top service en kwaliteit

service
Bruiloft DJ huren

Geen zorgen, wij regelen alles voor jullie...

Onze ervaring met bruiloften zorgt ervoor dat jullie een geweldig feest gaan beleven!

Klanten beoordelingen

FB company reviews ★★★★★
Google reviews ★★★★★
Trustoo reviews ★★★★★

Ervaringen met DJ Mixxmasters

Swipe

Bekijk alle reviews

DJ huren bij DJ Mixxmasters?

Wij zijn een professioneel DJ agency met twee vestigingen: Den Haag en Deventer. Bij ons krijg je de beste DJ's en meest uitgebreide shows. Wij regelen al het muziek entertainment op jouw feest. Bij ons staan jouw wensen voorop en leveren hoge kwaliteit. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Video impressie

Waar wij voor werken